Szolgáltatások

Teljes körű szaktanácsadás

Felkészült kollégáink várják Önöket, hogy segítséget nyújtsanak a hidegburkolatokkal, szaniterekkel és segédanyagokkal kapcsolatos kérdésekben.

Anyagszükséglet számítás

Tervrajza vagy kézzel készült tervei alapján kiszámítjuk anyagszükségletét, melyhez azonnali költségvetési kalkulációt is készítünk.

Árajánlat

Kérjen árajánlatot e-mail-ban vagy személyesen és mi rövid határidőn belül készítünk a vásárolni kívánt termékekről egy teljesen egyedi, személyre szabott árkalkulációt.

Ingyenes parkolás

Egy vásárlás, szaktanácsadás vagy tervezés egészen sok időt vesz igénybe. Emiatt a nálunk tett látogatása során lehetősége van ingyenes parkolónkat választani.

3D fürdőszoba tervezés

Előzetes egyeztetés alapján látványterveink valósághűen jelenítik meg az Önök elképzeléseit. A burkolatok mellett a szaniter eszközöket is elhelyezzük a tervben. Okostelefonja segítségével pedig akár körbe is sétálhat megtervezett fürdőszobájában. Szükség esetén a tervek módosítására is van lehetőség.

Házhozszállítás

Vállaljuk az Ön által megrendelt termékek házhozszállítását előre egyeztetett időpontban. Kiszállításunk saját gépkocsival, illetve külső cég bevonásával történik. Fontos, hogy a címen olyan személynek kell tartózkodnia, aki alkalmas az áru mennyiségi és minőségi átvételére.

Mesterkártya Mesterembereknek

Amennyiben Ön szakmabeli, lehetősége van Mesterkártya igénylésre akár e-mail-ban, akár személyesen üzletünkben. A kártya használatával jogosult egyedi szakmai kedvezményekre.

Mester Oktatás

Mesterkártyával rendelkező szakembereink számára szakmai oktatásokat, bemutatókat szervezünk. Itt megismerkedhetnek a legújabb anyagokkal és kipróbálhatják a legújabb eszközöket is.

Kávézási lehetőség

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy Önök kényelmesen és kellemesen érezzék magukat a nálunk eltöltött idő alatt. A világhírű Illy kávéval való kávézás lehetősége ingyen elérhető minden vásárlónk számára. A kávénk kiváló minőségű, gondosan válogatott kávébabokból készül, hogy a legjobb ízélményt nyújtsa Önöknek. Az Illy kávéházak elegáns és kifinomult hangulatát próbáljuk áthozni üzletünkbe, hogy egy rövid pihenő alkalmával Önök ...

Ingyenes flippergép használat

Tudjuk, hogy a vásárlás időnként megérdemel egy kis szórakozást és kikapcsolódást, ezért szeretnénk egy újabb élménnyel gazdagítani Önöket a nálunk töltött idő alatt. A flippergép használata egyszerű és ingyenes. Az itt töltött idő garantáltan feldobja a hangulatukat és még emlékezetesebbé teszi a vásárlási élményüket.